PIŠKOTKI IN VAROVANJE ZASEBNOSTI

 

PIŠKOTKI

Spletne strani www.ejbabi.si piškotke uporabljajo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov je uporabnik obveščen ob prvem obisku spletnih strani s prikazom obvestila, za uporabo piškotkov glede na namen pa ga prosimo za posebno privolitev.

Kaj so piškotki?

Piškotki so tekstovne datoteke, ki jih spletna stran naloži na vašo napravo. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani, drugi pa omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike na osnovi anonimnih podatkov. Piškotki ne vsebujejo osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika. Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje določenih delov spletne strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki služijo za različne namene.
Piškotki, ki jih uporablja spletna stran www.ejbabi.si:

Ime piškotka Namen uporabe Čas veljave Podjetje
moove_gdpr_popup Shranjuje stanje soglasja uporabnika za uporabo trenutnih piškotkov domene. 1 leto ejbabi.si
wordpress_test_cookie WordPress testni piškotek za preverjanje ali so piškotki omogočeni ali ne. 1 leto ejbabi.si

Onemogočanje piškotkov

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov ali ne. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:
Chrome
Firefox
Internet Explorer (stran v angleškem jeziku)
Edge (stran v angleškem jeziku)
Opera (stran v angleškem jeziku)
Safari (stran v angleškem jeziku)

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

Lubens, Urška Šobak, s. p. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo morebitne osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene. Če obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na spletne strani Lubens, Urška Šobak, s. p. , ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.